Tendenser i vintermoden 2015

Efteråret er over os og snart kommer vinteren. Det er ikke altid man tænker over det, men hver sæson er der nogle bestemte items som er i fokus.

Det kan enten være helt nye tendenser eller nogle som man har set før, men som er kommet igen. Er du nysgerrig efter hvad de er i efteråret og vinteren 2015, så kan du læse meget mere om det her.

Efterårets farver

70’erne er kommet tilbage de kommende sæsoner, og især rullekraver er blevet populære igen, samt bukser med vidde og fede statement jakker. Linjerne er meget rene og materialerne er blandt andet ruskind og uld.

Efterårets farver i 2015 er brune nuancer, og specielt rustfaver, kernelæder og ikke mindst flaskegrøn som den helt store farve. Man kan allerede fornemme farverne i butikkerne rundt omkring, og her er grå også meget populært, og især sammen med kernelæder.

En tendens i de kommende sæsoner er også, at man er klædt i én af overstående farver fra top til tå, altså at hele looket er i den samme farve. Derudover er silhuetterne meget løse, og man vælger selvfølgelig altid selv hvordan man vælger at tolke tendenserne dette efterår og kommende vinter.

Læs også: Gode jakkesæt mærker til mænd

Lag på lag

Lag på lag var en kæmpe hit i 90’erne og det ser ud som om det er tilbage dette efterår og vinter. En stor tendens med denne trend er bl.a. en skjorte under en sweater, og ellers prøv dig frem med forskellige lag. Man kan også tage en nederdel eller kjole ud over et par shorts, da det har været set meget på catwalken.

Det klassiske herrelook er også tilbage, og denne gang i en mere feminin udgave med vidde i benene og flotte detaljer på skjorterne. Denne stil er perfekt til arbejdskvinden med et par høje hæle, og især hvis man holder sig til de farver, som er populære denne sæson.

Del artiklen...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone