Nyt mærke: Lundströms jakkesæt

Der er kommet et nyt mærke på jakkesætsmarkedet, der fortjener at blive præsenteret og navnet er Lundströms. Bag mærket er personerne bag Herrernes Magasin, som de fleste med forstand på herremode, nok kender til.

Det var i hvert fald dem der vandt Årets Herremode 2015 af AOK.dk, så de er bestemt populære lige nu. Designer-portalen.dk har set nærmere på Lundströms jakkesættene i denne artikel.

Høj kvalitet til lave priser

Én af de klare kendetegn ved det nye mærke er, at de ønsker at forene den høje kvalitet med lave priser. Det er noget alle danske mænd går efter, når de skal shoppe nyt jakkesæt.

Ikke desto mindre ved de fleste af os bare, at selvom Hugo Boss og Armani jakkesæt kan være rigtig fede, er de også ret dyre. Det ønsker Lundströms at ændre på.

Jakkesættene bliver produceret i Rumænien, hvilket fordrer et lavere omkostningsniveau, der formegentlig kan muliggøre de priser, som de sælges til.

Dertil finder du kun europæiske stoffer i Lundströms jakkesæt og det er en god garanti for den “usikre” køber. Det er nemlig ligeledes hvad populære mærker som Hugo Boss og Cavaliere anvender. Kvaliteten i materialet der anvendes til fremstillingen er altså god og det er afgørende for at sættene ligeledes er holdbare.

Brandet er en stor del af prisen

– Omkring 40-60 % billigere

De fleste danskere med forstand på mode, ved at man altid betaler ekstra for selve brandet og dets værdi. Det gør vi uanset om der skal købes en iPhone, et Armani sæt eller en fancy parfume.

Det er én af mange grunde til at mindre virksomheder og mere ukendte brands, med samme udgangspunkt, kan tilbyde høj kvalitet til en lavere pris. Et godt eksempel er svenske H&M, der er blevet verdenskendt og en milliardforretning på at kombinere god kvalitet, med billige priser.

Lidt det samme går eftersigende igen med de nye Lundströms jakkesæt, hvor kvaliteten er høj, men omkring 40-60 % billigere end de internationale mærker. Dette ifølge personerne bag mærket.

Du får med andre ord meget mere for pengene, blot fordi du køber et mere “ukendt” brand. I hvert fald indtil videre. Hvis du ønsker at læse mere om Lundströms mærket, kan du gøre det via hjemmesiden Lundstroms.dk. Der vil du samtidig have mulighed for at se priser og eksempler på hvordan Lundströms jakkesættene ser ud.

Vi håber du tager godt imod det nye mærke i tøjbranchen! Det er allerede fået en varm velkomst hos mange.

Del artiklen...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone