Modeshowet i København 2015

Københavns populære modeuge, Copenhagen Fashion Week, løb af staben fra d. 5. til d. 7. august. Omkring ugen var der mange spændende modeshows til dig, der interesserer sig for mode.

Copenhagen Fashion Week har også en periode hvert år i januar, hvor København er fyldt til renden med interesserede, modeller, designere og catwalks. I august er der altid mange arrangementer at glæde sig til, hvis du er en stor fan af alle de store designere.

Vi ser tilbage på modeugen og ikke mindst de designere der imponerede os mest.

De designere der imponerede

Danmark har en lang række af anerkendte designere, der er blevet anerkendt i udlandet. Til modeugen i august viste København alt hvad byen har at byde på, når det kommer til de anderkendte designere. Programmet var tætpakket, så det gjaldt om at kunne navigere rundt i byen hele ugen, for ikke at gå glip af de fedeste opvisninger og de mest populære designeres modeshows.

Henri Vibskov er blevet et af de mest populære navne, når det kommer til dansk mode. Vi håber du var forbi Vibskovs opvisning på modeugens største scene ved Københavns Rådhus på Copenhagen Fashion Weeks første dag d. 5. august kl. 21.00. Henrik Vibskov er kendt for sine kreative kreationer og sit opfindsomme og teatralske show.

Der var adskillige mange andre designere, der imponerede under modeugen. Ganni kom med sine sexede og legesyge kreationer, Bruuns Bazaars enkle designs og meget mere. Derudover er der også en lang række andre events, der helt sikkert har behaget dig.

Se også: Jonathan Ive – manden bag Apple designs

Bare det at befinde sig i København under modeugen, imens byen pulserer, er fyldt med modehungrende danskere og de turister, der er taget til for at opleve begivenheden. En helt specielt følelse, der er værd at opleve.

Del artiklen...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone