Manden bag Apples stilfulde design

Apple er en af nyere histories mest hurtigt voksende IT virksomheder, som i dag er verdenskendt for deres stilfulde produkter og nytænkende idéer. Næsten alle kender historien om nu afdøde Steve Jobs, der startede firmaet.

Hans historie er blevet filmatiseret, netop på grund af den usædvanlige vej til tops. Når det kommer til Apple, er det mest af alt designet, der vækker opsigt. Jonathan Ive er chefdesigner og har stået for både hardware og softwaredesign siden 2012. Vi ser nærmere på ham og hvorfor deres disse designs er blevet så populære.

Hvorfor er designet så populært?

Essentielt for Apple er, at deres produkter er enkle, brugervenlige og æstetiske. Designet er sansynligvis blevet så populært, som det er, på grund af det strømlinede look. Det er mange af de samme detaljer, der går igen både hos deres iPhones, iPads, iMacs og Macbooks. Det moderne og tidløse udtryk, appellerer rigtig bredt over hele verden.

Intet er overladt til tilfældighederne og der er kælet for selv de ting, man ikke tænker over. Modsat mange andre designs af smartphones og computere, holder Apples sig ofte fra skarpe hjørner og kanter. Det giver bløde træk, der går igen i alle deres produkter.

I dag er Jonathan Ive blevet forfremmet til designchef, hvilket giver ham stor indflydelse i firmaet. Tim Cook, der er øverste chef for Apple, har kaldt Ive for en af de mest dygtigste og mest talentfulde designere i sin generation, og han er langt fra den eneste med den holdning. Firmaets popularitet taler for sig selv.

De største APR forhandlere i Norden

Hvis du har valgt, at dit næste elektronikprodukt skal komme fra Apple, er du langt fra alene. Der bliver stadig solgt flere og flere iPhones hver dag. Det hjælper uden tvivl på deres popularitet, at de er gode til at producere nye produkter med korte mellemrum og være nytænkende både i design og funktion.

Faktisk er det ikke bare alle og enhver, der kan begynde at forhandle deres produkter. Der stilles visse krav til firmaer der ønsker dette, hvilke kun fordrer en særlig høj seriøsitet hos forhandlerne, der altså skal have en vis viden om produkterne.

Humac A/S er den største forhandler af Apple produkter i Norden. Det er en kæde, som er certificeret som Apple Premium Reseller (APR) forhandler. Her har du altså mulighed for at købe de nyeste produkter eller få hjælp til dit Apple elektronik, ved at spørge til råds i forretningen.

Efter dem regnes Fona for at være blandt de førende, men hvis du leder efter en dedikeret specialist, regnes Humac for at være de bedste af mange.

Del artiklen...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone