Er din stue moderne?

Stuen er ét af de rum vi danskere tilbringer mest tid i, når vi slapper af derhjemme. Det er derfor ikke underligt, at det ligeledes er rummet hvor der bliver lagt rigtig stor vægt på indretningen.

For selvom badeværelset og køkkenet ofte er de dyreste rum at indrette, er der ingen tvivl om at stuen er vigtigt, særligt for kvinder. Designer-portalen ser derfor nærmere på hvad der kendetegner en moderne stue og stiller dig det kritiske spørgsmål: Er din stue moderne?

 

Kendetegn ved den moderne stue

Vi mener særligt der er 4 kendetegn ved den moderne stue og vi vil præsentere dem for dig her. Så er det din opgave at evaluere om dit nuværende hjem lever op til disse standarder.

1. Masser af lys

Hele din bolig bør være præget af masser af lys, fra en hvid/lys vægmaling og åbne vinduer. Alle indretningseksperter vil være enige i at lyse rum er tidløse og får hele hjemmet til at virke større og mere positivt. Så hvis du er meget til farver, bør du begrænse dig til en sidevæg eller enkle rum.

Det kan være en smart detalje, med en farvet vægmaling eller tapet på 1 af stuens 4 vægge, men generelt bør den være lys og have mindst 2 vinduer.

2. Flot vægpynt

Vægpynt er med til at skabe de hjemlige rammer og give dine gæster noget at se på. Det er derfor afgørende at du får pyntet stuen, så den både fremstår personlig og flot. Der er mange metoder til at gøre det. Dem har vi set nærmere på i vores artikel om vægpynt til stuen.

3. Personlige genstande

Ligesom væginventaret kan være personligt, fx. i form af billeder af venner, familie eller kæreste, bør resten af stuen være det. Eksempler kunne være møbler eller en sofa du har arvet. Det kunne være elementer der afspejler din personlighed og stil på bedste vis.

En hylde med dine favoritbøger som pige eller med karafler og vinglas, hvis du er til det. Der er mange muligheder for at vise DU bor her og det vil alt sammen have sin egen charme.

4. Elektronikken i orden

Vi lever i år 2015, så du kommer ikke udenom at have elektronikken i orden. Det indebærer specielt et fladskærms TV med tilhørende Playstation eller Xbox – særligt som mand. Det kan ligeledes være andet elektronisk inventar som iPad eller smarte lamper i loftet.

Du må ikke gå ned på at gammelt fjernsyn med lav opløsning, i en tid hvor man efterhånden kan få kvalitets fjernsyn til kun 3-4.000 kr.

Del artiklen...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone