Design dine negle til din stil

Design og mode er begreber de fleste kvinder er meget kendte inden for. Men det omhandler ofte tøjet, frisuren eller noget helt tredje. I modemæssige sammenhænge fokuseres der sjældent på neglene, selvom du har rigtig mange muligheder som kvinder.

Du kan selv lave eller designe en lang række kunstige negle, i forskellige materialer og med en masse værktøjer. Alt sammen så du kan få smarte negle i en design og stil, der matcher det ønskede udtryk. 

Skil dig ud med designer negle

At have designer negle giver dig muligheden for at skille dig ud fra mængden. Det kan godt være det tager en del tid at få dem lagt, men det er alligevel noget de fleste kvinder hygger sig med. Er du en af disse? Så bør du helt sikkert komme i gang med at designe dem selv, for der er en verden af muligheder.

Du kan vælge de klassiske smukke farver, at lave særlige mønstre eller gå glimmervejen. Valgmulighederne er mange og netop derfor, kan du altid få lavet dem i en passende stil. Uanset om du skal på arbejde eller til bryllup. Uanset om du er den frembrusende eller stille type.

I sidste ende vil dine hænder blive bemærket og ikke mindst det design du har lavet. Der er ingen tvivl om at det er svært, særligt for nybegyndere, men det er derfor udbydere som B4beauty tilbyder akryl og gele neglekurser. Det behøver ikke tage mere end 1 dag eller en forlænget weekend at blive dygtig.

Efterfølgende vil du få stor glæde af det, hver eneste gang du skal være særlig fin.

Kom godt i gang med videoguides

Det er altid en stor hjælp og god idé at tjekke videoguides, inden man kaster sig ud i det eller tager på kursus. Det vil give et godt indblik i hvad det handler om og hvad de forskellige steps indebærer.

Der er ingen grund til at gøre kunstige negle til en videnskab, det handler mest af alt om at kende til diverse trin og huske forholdsreglerne. Vi har fundet en god videoguide frem til dig, som du kan starte med:

Hvis du mangler udstyret til at komme i gang, har Designer-portalen.dk tidligere skrevet en artikel om de bedste negleshops online, du med fordel kan tjekke.

Del artiklen...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone