Brug for nye skabe, reoler og døre?

Skal du til at indrette din stue, dit soveværelse, dit badeværelse eller dit køkken? Så står du over for et væld af muligheder når det kommer til valget af interiør.

Uanset om du skal indrette et nyt hjem, eller bare skal give din gamle bolig nyt liv, så kan det være en god idé at overveje både nye skabe, reoler og døre.

Det er vigtige elementer i ethvert rum, som kan tiltrække meget opmærksomhed. Derfor er det vigtigt at tage det rigtige valg. Se hvad teamet bag Designer-portalen vil anbefale dig i artiklen.

Gå efter de hvide designs

Når det kommer til opbevaringsmøbler kan det være en rigtig god idé at vælge de hvide designs. Skal du eksempelvis have en ny reol til stuen, har du måske planer om at fylde den med bøger eller forskellige nips. Vælger du en reol i mørke farver, eksempelvis sort, kan det hurtigt blive enten rodet eller tungt at se på.

Derfor er det en rigtig god idé at vælge en hvid løsning. Er dine vægge også hvide, blender hvide møbler næsten ind i rummet og det er bøgerne og alle dine smukke genstande, der kommer til sin ret i stedet.

Især i små rum kan skabe hurtigt optage en del plads eller opmærksomhed. Hylder, skaber og andre opbevaringsmuligheder, der hænger på væggene, i mørke farver, kan blive meget tunge at se på. Derfor er en hvid løsning også en god idé i dette sammenhæng. Hvide møbler er med til at åbne rummet op og gøre, at det føles større.

Hvad er tidløst og stilrent?

Det er altid en god idé at vælge tidløse og stilrene designs, når du skal indrette dit nye hjem. Rene designs i lyse farver holder i lang tid og er samtidig enkle, så de ikke tiltrækker en masse opmærksomhed. Det er rigtig godt, da moden inden for indretning ofte skifter.

Med tidsløse møbler kan du nøjes med at skifte pyntegenstande, puder, vaser og tæpper ud, så dit indretning stadig er up to date, mens du slipper for at bruge mange penge på nye møbler.

Det er altså en god idé at vælge de hvide designs, der både er tidsløse og stilrene, så er du gladere for dem i længere tid.

Gode forhandlere

Der er rigtig mange fysiske butikker og webshops der sælger inventar til hjemmet, inklusiv skabe og reoler. Det er derfor ikke altid nemt at vide hvor man skal handle. Designer-portalen.dk har set nærmere på et par af nettets udbydere, der er dygtige til at forene lave priser, med god kvalitet.

Det er tale om Office Nordic og Billigskabe shoppen, der begge har noget for de fleste. På Office-nordic.dk finder du primært kontormøbler, reoler og inventar til virksomheder, mens Billigskabe.dk primært henvender sig til private med behovet for stilfulde skabe og bordplader til hjemmet.

Del artiklen...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone