Brug for ny skjorte til julefrokost?

Ny skjorte til julefrokost

Har du brug for en ny skjorte julefrokost, så har du sikkert ikke meget tid at løbe på. Det kan være du skal til julefrokost i weekenden eller lige efter jul.

I alle tilfælde er det nogle særlige fester, hvor man kan tillade sig lidt ekstra. Stemningen er ofte festlig og mere frigjort end til andre arrangementer. Få gode råd til at vælge ny skjorte til julefrokosten lige her.

Hvad er budgettet?

Det er altid en god idé at lægge sig fast på budgettet, inden man går i gang med at undersøge markedet. Der er mange muligheder både i butikkerne og i webshops online. Du kommer bare hurtigt til at spilde din tid, medmindre du får sat en økonomisk ramme for din skjortejagt. Må den maksimalt koste 500 eller 1.000 kr. – eller har du flere penge at gøre med?

Det er klart, at jo større budget du har desto flere muligheder – og desto federe skjorte kan du ende med. Der findes pæne og moderne varianter til få penge, men kvaliteten følger ofte med prisen. Vi vil derfor anbefale dig, at du mindst sætter 1.000 kr. af til købet. Det skulle gerne være sådan, at du ligeledes kan bruge skjorte til nytår, fødselsdage eller øvrige arrangementer.

Relateret på Designer-portalen.dk: Valg af nytårstøj

Gå efter en ‘fleksibel’ skjorte

Nu til hvilken type skjorte du bør vælger og her vil vi anbefale dig at vælge en ‘fleksibel’ skjorte. Og her mener vi ikke stoffets fleksibilitet, men en skjorte der kan anvendes i mange sammenhænge.

Vælger du en med rensdyr eller i en masse farver, kan den ligesom kun bruges i få sammenhænge – og så er 1.000 kr. pludseligt meget. Vælger du derimod en variant i lyseblå, mørkeblå, hvid eller grønlige nuancer, kan du få stor glæde af dem. Du bør se det som en investering, der gerne skal være pengene værd. Jo mere du får glæde af den, desto bedre investering har det været.

Der findes rigtig mange mærker på markedet, så du kan selv sammensætte din stil som du foretrækker. En smart kombination kunne være en skjorte fra danske Bertoni, kombineret med et stilfuldt jakkesæt fra mæket Strellson.

Hvad kendetegner en alsidig skjorte?

Vi slutter af med at se på hvad der kendetegner en alsidig skjorte, hvis du er på bar bund. Her er specielt tale om følgende karakteristika:

  • Farve: Sort, hvid, mørkeblå, lyseblå eller evt. grønlig.
  • Mønster og design: Neutralt og stilrent mønster, uden for mange farver.
  • Pasform: Slim-fit ser altid pænest ud, hvis du har kroppen til det. Har du også det om 3 år? Det skal du vurdere.

Vi håber du er blevet klogere på hvordan du får valgt den rigtige skjorte til julefrokost. Tak for du læste med!

Del artiklen...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone