Væginventar til stuen

Skal du have en ny stue og mangler ideer til at fylde væggen ud? Måske mangler du bare lidt fyld i hjemmet til den nuværende stue.

Uanset hvad, så kan det være pænere eller mere funktionelt med ting hængende på væggen frem en stor hvid overflade. Her får du fem idéer til, hvad du kan sætte på væggen for at give hjemmet et løft.

 

Top 5 ting til at fylde væggen ud

1. Wallstickers

Wallstickers er billige, men sagtens være rigtig flotte. Så er de også meget lette at sætte på væggen, og man nemt vælge noget, der passer lige til at være den størrelse, man ønsker. Det kan være alt fra billeder til inspirerende ord – det kommer selvfølgelig helt an på dine præferencer.

I en webshop som www.allstickers.dk har de et bredt udvalg, med alverdens farver, designs og motiver. Wallstickers er en billig, men rigtig smart form for vægpynt.

2. Fotorammer med billeder

Billeder foreviger minder, siger man. Man siger også, at de siger mere end tusind ord. Begge citater har sin rigtighed, så hvorfor ikke fylde væggen med billeder, der betyder noget for dig? Det kan være alt fra familiebilleder til billeder fra rejserne til tegninger.

3. Skabe og reoler

Er man noget mere funktionelt indrettet som person, så er skabe og reoler rigtig gode at hænge på væggen. Udover at det frigør plads på gulvet til andet, så er det også mere i den rigtige højde i forhold til armene. Hvis man har rigtig mange ting, som kan på reolen, så kan det næsten ligefrem være nødvendigt at bruge vægpladsen til at sætte reoler op på!

Igen kan du vælge at gå efter de prisvenlige skabe på markedet, hvis du vil have ekstra meget for pengene eller har et begrænset budget. I en shop som www.nettoskabe.dk kan du spare op til 40 %. Så der får du meget value for money. 

4. Malerier

Ligesom billeder, så siger malerier en helt masse. Kunst og malerier kan have svimlende høje priser, fordi det kan være så provokerende på følelsesfronten. De kan sige så meget, og inspirere helt ind i hjertet. Det er også meget let at finde et maleri der passer lige til dig med det helt rigtige størrelsesforhold.

Designer-portalen har igen undersøgt markedet, for at finde en mere prisvenlig udbyder til dig. Vi ved af erfaring, at prisen er en væsentlig parameter for mange. Specielt malerier til mange tusinde kroner, er noget de færreste danskere har råd til.

Hos Cheap Art tilbyder de billige, men flotte oliemalerier, så det kunne være en mulighed til væggen.

5. Praktiske hylder

Er du mere glad for at have skabene og reolerne stående på gulvet, så er praktiske hylder alligevel smarte at sætte op på væggen. De kan pryde væggen med et stilrent design, hvor der kan stå alt fra små minimalistiske gadgets til også at opfylde en mere funktionel rolle, som for eksempel at have bøger stående på sig.

 

Vi håber du kan bruge vores anbefalinger og gode råd. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at det vil give dig en mere spændende stue.

Del artiklen...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone