De bedste negleshops i Danmark

Det er efterhånden dyrt når man skal forkæles fra top til tå. Ansigtspleje, massage, frisør og pedicure.

Nu er trenden om gele eller akryl negle kommet frem. Derfor er negleshops på stor fremspring, da det giver kunden mulighed for, at selv lave deres negle billigt – i lige så god kvalitet.

Designer-portalen.dk har set nærmere på de førende negleshops og på mulighederne for at få negle med pæne designs på. 

De førende online negleshops

B4Beauty.dk og FarsiBella.dk er to af Danmarks bedste online negleshops, der leverer alt hvad hjertet begærer. Lange, smukke negle, der oser af elegance og kvalitet, er præcis det enhver kvinde drømmer om.

Du får muligheden for netop selv at lave sådanne negle, via deres professionelle negleprodukter, der også bruges af negleklinikker over hele landet.

De adskiller sig positivt ved at have alt indenfor kunstige negle, gele negle, akryl, caviar, nail art og andre skønhedsprodukter samt pynt og fede effekter.
Udvalget hos B4Beauty og Farsibella er stort og så kan du forvente produkter i høj kvalitet. Alle hjælpemidler du har brug for, kan du få for en god pris.

Der bliver tilbudt alt hvad du har brug for, for at lave dine helt egne unikke negle. Lad kreativiteten få frit spil. Prøv noget nyt, lad fantasien tage over.
Ingen ventetid i negleklinikker, ingen misforståelser angående udseendet af neglene. Du tager det i egen hånd.

Hjemmesiderne overholder det de lover. Her er kunden virkelig konge. Utrolig kundeservice, venligt personale til at hjælpe hvis du har problemer eller vanskeligheder. Forsendelserne er over hele Danmark og de har nogle af de mest konkurrencedygtige leveringsforhold på markedet.  Et – højst to døgn, så er varen leveret.

Samtidig bliver du holdt opdateret på, hvor din pakke befinder sig og hvornår den når frem. Hvis du ikke er tilfreds med produktet får du pengene i retur.

Hos B4Beauty kan der endda købes gavekort til enhver begivenhed.

 

Design neglene selv

Med udstyr fra en af disse shops, har du alle muligheder for at designe dine negle på bedste vis. Det kan være ren kunst, et specielt mønster, eller noget helt tredje.

Det er kun kreativiteten og dine evner, der sætter grænserne. Det kan være rigtig sjovt og underholdende at pynte sine negle. Så har du ikke allerede prøvet det, bør du komme i gang.

Når du skal finde negle på nettet, vil vi anbefale du benytter dig af vores to anbefalinger. Så vil du nemlig være sikker på at kvaliteten og servicen er i top.

Del artiklen...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone